Search
Close this search box.
  1. Accessoires
  2. qwerty toetsenbord

Beste qwerty toetsenbord van 2024 | Vergelijking qwerty toetsenborden

Laatst bijgewerkt: 19 jul. 2023

Met spanning kijken wij uit naar het verstrekken van een lijst met de top 10 qwerty toetsenborden die er in Nederland verkrijgbaar zijn. In de komende alinea's zullen we je op de hoogte stellen van de eigenschappen van de top 10 qwerty toetsenbords die op de lijst staan. De producten zijn uitgebreid besproken en onze experts hebben erg hun best gedaan om de beste qwerty toetsenborden aan te bieden. Elke gamer of typist kan profiteren van onze lijst, dus blijf lezen om te ontdekken waarom.

Ben je op zoek naar beste qwerty toetsenbord? Er zijn veel verschillende qwerty toetsenborden op de markt. Niet alleen qua merk maar natuurlijk ook verschil in kwaliteit. Hoe weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van qwerty toetsenborden en welke qwerty toetsenbord past het beste bij jou?

In ons onafhankelijk onderzoek vergelijken we diverse qwerty toetsenborden met elkaar om  jou te helpen de beste keuze te maken in het aanbod van qwerty toetsenborden. 

Top 10 beste qwerty toetsenborden

In ons overzicht vind je de beste 10 qwerty toetsenborden van dit moment. We beginnen met de top 5 beste qwerty toetsenborden.

1. Rapoo Blade E9800M Draadloos Toetsenbord Qwerty

Het toetsenbord is draadloos, zodat u het op elke plek in het netwerk kunt gebruiken. Met een actieradius van 33 voet, heb je vrijheid om je bureau te verkennen zonder dat je verbonden bent met een kabel. De batterij heeft een levensduur van maximaal 12 maanden met een enkele lading, dus je hoeft je geen zorgen te maken over lage batterijen of gedoe met kabels. Het Rapoo E9800M heeft een duurzaam scissor-switch-ontwerp dat voor een responsieve, stille aanslag zorgt. Dit toetsenbord is uitgerust met een speciaal ontworpen toetsenbord voor een stevige grip. De toetsen zijn voorzien van een kleurrijke achtergrondverlichting die kan worden ingesteld op 3 verschillende helderheidsniveaus. Deze achtergrondverlichting maakt het toetsenbord ook ideaal voor gebruik in het donker. De draadloze technologie maakt het tevens mogelijk om het toetsenbord te koppelen met meerdere apparaten. Het Rapoo E9800M draadloze toetsenbord is de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties. Met een solide aluminium behuizing en een draadloos bereik, biedt het een comfortabel gebruik met een responsieve, stille aanslag en een kleurrijke achtergrondverlichting. Bovendien kunt u het toetsenbord koppelen met meerdere apparaten, zodat u kunt genieten van een draadloos typecomfort vanaf elke plek.

2. Microsoft Surface 7 Type Cover Pro Toetsenbord QWERTY

De Type Cover is gemaakt van een stevige, duurzame materiaal dat bestand is tegen krassen en vlekken. Het toetsenbord is ook waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je een glas water over het toetsenbord mors. Het toetsenbord is ook voorzien van een magnetisch mechanisme dat ervoor zorgt dat het altijd stevig op het Surface-scherm blijft zitten. De Microsoft Surface 7 Type Cover Pro Toetsenbord QWERTY is perfect voor zakelijk gebruik. De korte respons van de toetsen is perfect voor het typen van lange documenten en het toetsenbord heeft een achtergrondverlichting, waardoor je in het donker kunt blijven werken. Het toetsenbord is ook uitgerust met een trackpad voor gemakkelijke navigatie. Het toetsenbord is ook compatibel met verschillende talen, dus je kunt je toetsenbord instellen op de taal die je het meest gebruikt.

3. Logitech K120 Toetsenbord QWERTY US ANSI

De Logitech K120 QWERTY US ANSI toetsenbord is ideaal voor dagelijks gebruik. Het is eenvoudig aan te sluiten met de USB-kabel en heeft geen batterijen nodig. De toetsen hebben een concave vormgeving waardoor je comfortabel kunt typen. Ook wanneer je gewend bent aan een toetsenbord met hoge toetsen, zal je de Logitech K120 waarderen. De toetsenbord is ook uitgerust met achtergrondverlichting. Deze functie wordt geactiveerd als je een toets ingedrukt houdt en geeft je een duidelijk beeld van de toetsen. Bovendien zijn de toetsen gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het toetsenbord lange tijd mee kan gaan. Met de Logitech K120 QWERTY US ANSI toetsenbord heb je een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik. Het is eenvoudig aan te sluiten met de USB-kabel en heeft geen batterijen nodig. De toetsen hebben een concave vormgeving waardoor je comfortabel kunt typen. Ook heeft het toetsenbord een achtergrondverlichting die geactiveerd wordt als je een toets ingedrukt houdt. De duurzame toetsen blijven lang meegaan en je krijgt een duidelijk beeld van de toetsen. De Logitech K120 toetsenbord is dan ook een goede keuze voor je dagelijkse taken.

4. Dell KB216 Qwerty Toetsenbord

Dit toetsenbord van Dell heeft een modern design en biedt een aangename typervaring. Met specifieke toetsen kun je makkelijk bijvoorbeeld audio- en videobestanden afspelen. Verder heeft het toetsenbord een slimme, duurzame constructie met een slim design voor betere ergonomie. Het Dell KB216 Qwerty Toetsenbord is een internationale versie met een US QWERTY-indeling. Met deze versie kun je op elke computer in de wereld aan de slag. Het toetsenbord heeft een speciale toetsencombinatie voor het maken van snelle screenshots, het veranderen van volume en het beheren van media. Verder heeft het toetsenbord een duurzame constructie met een slijtvaste afwerking en een kabel met een lengte van 1,8 meter voor een optimale bewegingsvrijheid.

5.Trust Ody Draadloos Toetsenbord Stil QWERTY

Met het Trust Ody draadloze toetsenbord heb je de vrijheid om te werken waar je wilt. Het toetsenbord maakt gebruik van een 2,4 GHz draadloze verbinding met een bereik van 8 meter. Deze verbinding is onderbreking- en interferentievrij. De batterij gaat tot 6 maanden mee met normaal gebruik. Het toetsenbord is gemaakt van duurzaam ABS-plastic en heeft een QWERTY-indeling. Er zijn speciale multimedia- en numerieke toetsen aanwezig waardoor je snel en gemakkelijk toegang krijgt tot de functies die je nodig hebt. Met de stille toetsen heb je geen last van harde klikgeluiden als je typt.

Tot dusver onze top 5 beste qwerty toetsenborden. We hopen dat je al iets wijzer bent geworden waar je op kan letten bij de aanschaf van jouw qwerty toetsenbord. 

De volgende qwerty toetsenborden maken onze top 10 beste qwerty toetsenborden compleet!

6. Trust Primo Bedraad USB Toetsenbord Qwerty

Met deze Trust Primo kun je rekenen op een soepel typervaring. Het bedrade USB-toetsenbord is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. Het heeft een full-size layout met Qwerty-indeling voor een intuïtieve bediening. Het heeft ook morsbestendige toetsen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over spelfouten. Je kunt ook het toetsenbord verstellen voor een optimaal comfort. De Primo heeft een stille aanslag met een fijn gevoel, dus je kunt geruisloos typen zonder je omgeving te storen. Bovendien is het eenvoudig te installeren met een USB-verbinding. Met de Trust Primo heb je gegarandeerd een goede prestatie.

7. Qware Office Bedraad Toetsenbord Qwerty

De Qware Liverpool is speciaal ontworpen voor gebruik in kantoren, thuis en bij het gamen. De slimme lay-out van het toetsenbord zorgt ervoor dat gebruikers gemakkelijk overal toegang hebben tot toetsen die ze vaak gebruiken. Dit toetsenbord is voorzien van extra toetsen, waaronder media- en internettoetsen. Daarnaast biedt het toetsenbord een QWERTY-indeling, waardoor gebruikers gemakkelijk toegang tot hun documenten en applicaties krijgen. De Qware Liverpool is een stijlvol en functioneel toetsenbord dat geschikt is voor elke omgeving. Het toetsenbord is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een sterk metalen frame. Door de scissor-switch technologie is het toetsenbord ook erg comfortabel. Het toetsenbord heeft ook een ergonomisch ontwerp, waardoor gebruikers urenlang kunnen typen zonder dat hun handen vermoeid raken. Bovendien heeft het toetsenbord een ingebouwde palmsteun voor extra comfort.

8. Perixx Periboard 317 Toetsenbord

Daarnaast is het toetsenbord uitgerust met LED backlight. Het backlight is prettig in donkere omgevingen of als je in het donker werkt, waardoor het toetsenbord gemakkelijk te gebruiken is. De backlight heeft zeven verschillende kleuren en kunt u aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur. Het toetsenbord heeft een QWERTY lay-out met grote toetsen waardoor het makkelijker is om te typen. De toetsen zijn zacht en comfortabel waardoor het een genot is om mee te werken. Het Perixx Periboard 317 toetsenbord is een waardevolle aanvulling voor iedereen die slechtziend of ouder is. Het toetsenbord is voorzien van een stevige constructie waardoor het een lange levensduur heeft. Daarnaast is het eenvoudig te installeren op elke computer met een USB aansluiting. Met het Perixx Periboard 317 toetsenbord krijgt u een toetsenbord met grote letters, LED backlight, comfortabele toetsen en een lange levensduur.

9. Draadloos Bluetooth QWERTY Toetsenbord

De draadloze Bluetooth opvouwbare QWERTY toetsenbord met Touchpad is een handig en gemakkelijk apparaat dat je overal mee naar toe kunt nemen. Het opvouwbare ontwerp bespaart je veel ruimte, waardoor je het gemakkelijk in je tas kunt meenemen. De toetsenborden hebben een innovatieve lay-out, waardoor je nooit teveel toetsen nodig hebt om je bedieningsbehoeften te vervullen. De krachtige verbinding maakt het mogelijk om met verschillende apparaten te verbinden, waaronder smartphones, tablets en computers met Android, iOS, iPad OS, Windows en Mac OS. Het toetsenbord is uitgerust met een achtergrondverlichting, waardoor je het toetsenbord gemakkelijk kunt gebruiken in donkere omgevingen. Bovendien maakt de touchpad gebruik van precisiebewegingstechnologie, waardoor je gemakkelijk kan navigeren tussen schermen en apps.

10. The G-Lab Combo Argon Gaming Bundel

NO DESCRIPTION

Inhoudsopgave

Jordy
Jordy

Welkom op gamekampioen.nl waar we jou helpen aan de beste opzet voor jouw gamingroom.

Ik vergelijk voor jou verschillende qwerty toetsenborden zodat jij een weloverwogen keuze kan maken bij de aankoop van jouw qwerty toetsenbord. 

Veel plezier met gamen!

Veelgestelde vragen over onze top 10 beste qwerty toetsenborden

Je kan onze review vertrouwen, wij doen namelijk onafhankelijk onderzoek en worden niet door merken betaald om hun product hoger te laten eindigen in onze top 10 beste qwerty toetsenborden.

Onze nummer 1 is Rapoo Blade E9800M Draadloos Toetsenbord Qwerty. Maar alle qwerty toetsenborden uit de top 10 voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Wij verkopen zelf geen qwerty toetsenborden Om jouw aankoop te doen klik je op de button “Klik hier voor de beste deal”. Je wordt dan automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gestuurd, waar je je aankoop kan voltooien.

We kunnen ons goed voorstellen dat je met het ruime aanbod van qwerty toetsenborden moeilijk een keuze kan maken. Daarom hebben wij deze top 10 beste qwerty toetsenborden gemaakt, zodat je gerichter kan zoeken.

Maar waar moet je nu nog meer op letten bij de aankoop van qwerty toetsenborden? Wij geven je een paar tips.
Kijk vooral naar de prijs/kwaliteitsverhouding. Je wilt wel waar voor je geld. 
Bepaal goed jouw persoonlijke voorkeuren qua product eigenschappen. 

Dit, tezamen met onze top 10 beste qwerty toetsenborden moet jou helpen om een goede aankoop te doen voor jouw qwerty toetsenbord.

Ons laatste woord over een qwerty toetsenbord

Het kan een lastig karwei zijn om een van de beste 10 qwerty toetsenborden uit te kiezen. Ze hebben allemaal unieke functies en onderscheiden zich allemaal van elkaar. Maar een ding is zeker: geen enkel qwerty toetsenbord zal je teleurstellen. Als je klaar bent met het vergelijken van de kenmerken en de prijzen, zul je zeker een goede keuze maken voor een product om je dagelijkse taak te vergemakkelijken. Na het doornemen van deze top 10 producten, ben je er waarschijnlijk al achter gekomen welk product het best bij je past. Deel je ervaringen, als je al een qwerty toetsenbord hebt, met anderen. Want als iemand een goed advies vraagt, is er geen betere manier om het te krijgen dan door de ervaringen van anderen. Dat is de meest effectieve manier om je eindbeslissing te nemen. Laat anderen helpen bij je zoektocht naar de beste qwerty toetsenbord.

Disclaimer: gamekampioen.nl vergelijkt voor jou de beste qwerty toetsenborden. Echter zijn wij niet verantwoordelijk voor de aankoop en levering van de gekozen qwerty toetsenbord.

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Nog meer gaming attributen nodig?

Heb je nog meer accessoires nodig om jouw gaming experience naar the next level te brengen? Bekijk dan ook onze andere reviews en top 10 beste producten. Ga hiervoor naar onze homepagina.