Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Accessoires
  2. nas

Beste nas van 2024 | Vergelijking nas

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Van het opslaan en delen van belangrijke documenten tot het streamen van je favoriete films; een nas kan een krachtige en veelzijdige toevoeging zijn aan je huishouden. Maar het kiezen van het juiste apparaat is nooit gemakkelijk. Onze lijst met de beste nas apparaten zorgt ervoor dat je niet langer hoeft te zoeken. We hebben gekeken naar verschillende factoren zoals prijs en prestaties en getest om te bevestigen dat ze aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Ben je op zoek naar beste nas? Er zijn veel verschillende nas op de markt. Niet alleen qua merk maar natuurlijk ook verschil in kwaliteit. Hoe weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van nas en welke nas past het beste bij jou?

In ons onafhankelijk onderzoek vergelijken we diverse nas met elkaar om  jou te helpen de beste keuze te maken in het aanbod van nas. 

Top 10 beste nas

In ons overzicht vind je de beste 10 nas van dit moment. We beginnen met de top 5 beste nas.

1. Amber X Slimme Hybride Cloud Opslag NAS

Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS, heeft u een krachtige opslagoplossing voor al uw gegevens. Deze NAS heeft een 512 GB SSD en een 6 Core ARM-processor. U kunt al uw gegevens veilig opslaan en overal ter wereld toegang tot ze krijgen. U bent niet langer afhankelijk van derden, u heeft controle over uw eigen gegevens. Bovendien heeft het een gebruiksvriendelijke app waarmee u overal ter wereld toegang krijgt tot uw geüploade bestanden, waardoor het gemakkelijk is om overal op te slaan en te delen. Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS krijgt u een betrouwbare manier om al uw gegevens te beheren en te synchroniseren. U kunt al uw bestanden, foto's en video's lokaal opslaan en vervolgens veilig en eenvoudig delen met andere apparaten. De NAS is voorzien van een krachtige 6-Core ARM-processor en een 512 GB SSD. U krijgt ook de mogelijkheid om uw bestanden te versleutelen, zodat ze niet toegankelijk zijn voor onbevoegden. U kunt eenvoudig toegang krijgen tot al uw gegevens via de handige Amber-app. U hoeft slechts één lokale beveiligde hub te gebruiken om overal toegang te krijgen tot uw bestanden. Deze NAS is een unieke oplossing voor de opslag van al uw gegevens.

2. Synology DS120j NAS

Met DS120j kunnen gebruikers eenvoudig hun gegevens delen met familie, vrienden of collega's. De Cloud Sync-app synchroniseert gegevens tussen meerdere cloudservices en het lokale NAS, waardoor een veilige, betrouwbare en eenvoudige back-up is gegarandeerd. DS120j levert ook een handige oplossing voor het delen van bestanden en foto's met anderen via File Station, waardoor gebruikers bestanden kunnen uploaden, downloaden en beheren met een browser vanaf elke locatie. Met DS120j krijgt u ook toegang tot tal van multimedia-apps, zoals Video Station, waarmee u films, tv-programma's en video's kunt streamen naar uw tv en mobiele devices. Met Audio Station kunnen gebruikers muziek streamen naar AirPlay-compatibele speakers en de mobiele apps van Synology. Bovendien is er Synology Moments, waarmee u uw foto's en video's eenvoudig kunt delen en beheren.

3. Synology DS220

De Synology DiskStation DS220+ is een krachtige, eenvoudig te bedienen netwerkopslagoplossing met twee schijven. Met de Intel® Celeron® J4025-processor kunt u een hoge prestatie verwachten met een lage stroomverbruik. Het interne geheugen van 2 GB DDR4-geheugen verzekert een vlotte prestatie en kan worden uitgebreid tot 6 GB. Zo kunt u alles wat u nodig heeft opslaan en delen binnen uw netwerk. De DS220+ is geschikt voor opslagdrives van 2,5- en 3,5-inch, waarmee u meer flexibiliteit heeft. Met SATA III kunt u een maximale overdrachtssnelheid van 6 Gb/s bereiken, waardoor uw systeem sneller is dan ooit tevoren. De actieve koeling en het ontwerp met lage geluidsproductie zorgen ervoor dat uw data veilig en stil worden opgeslagen. De zwarte kleur maakt het een echt mooi stuk hardware.

4. Western Digital My Cloud Home NAS

De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB is de perfecte oplossing voor het opslaan van al uw bestanden en media. Het is een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken externe opslagoplossing die bedoeld is voor het opslaan van bestanden, foto's, video's, muziek en meer. U kunt deze opslagoplossing gebruiken om al uw bestanden te back-uppen, te synchroniseren en te delen met gemak. Deze NAS is uitgerust met dubbele harde schijven van 2 TB waarmee je al uw bestanden op één plek kunt opslaan. Het heeft een snelle dataoverdrachtssnelheid van 1,4 Gbps waardoor u uw bestanden binnen enkele seconden kunt verplaatsen. Bovendien heeft deze NAS ook een geïntegreerde beveiliging met een wachtwoordbescherming waardoor u uw bestanden veilig kunt opslaan. Met de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB kunt u uw foto's, video's en andere bestanden beheren, back-uppen en delen. U kunt de externe opslagoplossing ook gebruiken als een persoonlijke cloud om uw bestanden te synchroniseren met uw andere apparaten. U kunt ook eenvoudig bestanden delen met familie en vrienden zodat zij ook toegang hebben tot uw bestanden.

5.Western Digital My Cloud EX2 Ultra

Met de My Cloud EX2 Ultra 8TB van Western Digital kun je met gemak back-ups maken van al je bestanden op meerdere computers, smartphones en tablets in je eigen privénetwerk. Ook kun je eenvoudig content opslaan, beheren en delen. Deze op maat gemaakte opslagoplossing is ideaal voor creatieve professionals en gezinnen die veel waarde hechten aan de privacy van hun bestanden en content. De EX2 Ultra is voorzien van een 1,3 GHz Marvell ARMADA dual-core processor en 1 GB geheugen, waardoor je snel en efficiënt bestanden kunt uploaden, downloaden, beheren en delen. De EX2 Ultra is uitgerust met twee snelle USB 3.0-poorten, waarmee je eenvoudig externe opslagapparaten kunt aansluiten voor back-ups of het delen van bestanden. De My Cloud EX2 Ultra heeft een opslagcapaciteit van 8TB, waarmee je gemakkelijk een enorme hoeveelheid content kunt opslaan, delen en beheren. Je hoeft geen duur abonnement te betalen om gebruik te maken van deze opslagoplossing, waardoor je veel geld kunt besparen. Bovendien is de EX2 Ultra voorzien van een RAID-configuratie, waarmee je het risico op dataverlies beperkt.

Tot dusver onze top 5 beste nas. We hopen dat je al iets wijzer bent geworden waar je op kan letten bij de aanschaf van jouw nas.

De volgende nas maken onze top 10 beste nas compleet! Met deze uitgebreide selectie hopen we je verder te helpen bij het vinden van de perfecte nas voor jouw behoeften.

6. Synology DS920+NAS

Met deze NAS-server kun je bestanden en mappen delen met verschillende apparaten. Met de 4 GB RAM-geheugen en de Intel Celeron J4125-processor is de Synology DS920+ een krachtige server met een hoge prestatie. Je kunt de server eenvoudig en veilig bedienen vanaf elke locatie. De Synology DS920+ biedt een uitgebreide opslagcapaciteit tot 32 TB, waarmee je je bestanden kunt opslaan en delen met een groot aantal gebruikers. De server beschikt over een dubbele Gigabit-poort die de prestaties en de betrouwbaarheid verbetert. De server ondersteunt ook een USB 3.0-poort, waarmee je externe apparaten kunt aansluiten. De Synology DS920+ is ook voorzien van een geavanceerd beveiligingssysteem, waarmee je je bestanden kunt beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Met de geïntegreerde VPN-server kun je ook op afstand toegang krijgen tot je bestanden. De server heeft ook een geïntegreerde ondersteuning voor RAID 0,1,5,6,10 en JBOD, waarmee je je bestanden kunt beschermen tegen schijfuitval.

7. Synology DS218play NAS Barebone

De Synology DS218play NAS Barebone 0 TB bevat een dual-core processor met een maximale kloksnelheid van 1,4 GHz. Dit betekent dat deze NAS snel genoeg is om diverse taken tegelijk uit te voeren. Het systeem ondersteunt ook AES-NI encryptieacceleratie voor een betere beveiliging. Daarnaast biedt de Synology DS218play een optimale opslagoplossing, waarbij je verschillende RAID-configuraties kan gebruiken, waaronder RAID 0, 1, JBOD en Basic. Daarnaast heeft deze NAS een ingebouwde mediaspeler waardoor je bestanden kan streamen naar televisies, tablets, smartphones of andere media-apparaten. Ook kan je de DS218play gebruiken om een persoonlijke cloud te maken. Hierdoor kan je je data via internet overal beheren.

8. Synology DS118 NAS

DS118 is voorzien van een meer krachtige 64-bit quad-core 1.4GHz processor met AES-NI hardwareversleuteling, waardoor het een uitstekende prestatie biedt met een data-overdrachtssnelheid tot 112 MB/s. De Synology DS118 is bovendien uitgerust met 1 GB DDR3L RAM, waardoor het meer gegevens kan verwerken en verstrekken om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. De DS118 heeft een gebruiksvriendelijke, intuïtieve interface met een verscheidenheid aan handige applicaties, waaronder Photo Station, Video Station en Audio Station. Deze applicaties bieden een optimale gebruikerservaring voor het beheren, bekijken en delen van digitale bestanden. In combinatie met Cloud Station Suite kan de Synology DiskStation DS118 een veilige persoonlijke cloud voor de gebruikers creëren. De Synology DS118 is bovendien compatibel met snapshot replicatie om gegevens op verschillende locaties te synchroniseren.

9. Synology DS720+NAS

Het is een hoogwaardige opslagoplossing met twee bays en vermogen tot uitbreiding met een extra tweede bay voor meer opslagmogelijkheden. Het is gebouwd met de krachtige Intel Celeron J4125 quad-core processor met een kloksnelheid van 2,0 GHz en 4 GB DDR4 onboard geheugen. Het is een ideale oplossing voor thuisgebruikers met de mogelijkheid om de opslagcapaciteit eenvoudig te upgraden. Het is voorzien van twee USB 3.0-poorten voor het aansluiten van externe opslagapparaten en heeft een vermogen om meerdere bestanden tegelijk te streamen. Daarnaast biedt het ondersteuning voor RAID 0, 1, JBOD, en Basic RAID om je data te beschermen. Met de ingebouwde app-store kun je veel applicaties installeren, zoals video surveillance, fotoalbums, muziek streaming, en meer. Tot slot biedt de Synology DS720+ ook ondersteuning voor veel cloudopslagdiensten, waarmee je toegang hebt tot je data, waar je ook bent.

10. Synology DS220J NAS Barebone

De synology DS220j is ook voorzien van een Intel Celeron J4025 dual-core processor met een kloksnelheid van 2,0 GHz en een geïntegreerde AES-NI hardwareversleuteling om de integriteit van de gegevens te waarborgen. Het biedt ook dual-channel geheugen met ondersteuning voor DDR4-2666 SODIMM-geheugen (maximaal 6 GB). De DS220j is compatibel met 2.5" en 3.5" harde schijven en wordt geleverd met twee sleuven waarmee gebruikers hun opslagcapaciteit kunnen uitbreiden. Het bevat ook dual-band wifi 5 (802.11ac) voor een draadloze verbinding en twee USB 3.0-poorten voor het aansluiten van externe opslagapparaten. De DS220j is bovendien uitgerust met twee Gigabit Ethernet-poorten voor een hoogwaardige netwerkverbinding. De Synology DS220j NAS Barebone is een betrouwbare oplossing voor het opslaan en delen van bestanden voor thuisgebruik. Met een krachtige Intel Celeron-processor en ondersteuning voor 2.5" en 3.5" harde schijven, biedt deze NAS een betrouwbare en flexibele opslagoplossing met betrouwbare gegevensbescherming. Bovendien is de Dual-Band WiFi 5 en de twee Gigabit Ethernet-poorten erg handig voor een hoogwaardige verbinding.

Inhoudsopgave

Jordy
Jordy

Welkom op gamekampioen.nl waar we jou helpen aan de beste opzet voor jouw gamingroom.

Ik vergelijk voor jou verschillende nas zodat jij een weloverwogen keuze kan maken bij de aankoop van jouw nas. 

Veel plezier met gamen!

Veelgestelde vragen over onze top 10 beste nas

Je kan onze review vertrouwen, wij doen namelijk onafhankelijk onderzoek en worden niet door merken betaald om hun product hoger te laten eindigen in onze top 10 beste nas.

Onze nummer 1 is Amber X Slimme Hybride Cloud Opslag NAS . Maar alle nas uit de top 10 voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Wij verkopen zelf geen nas Om jouw aankoop te doen klik je op de button “Klik hier voor de beste deal”. Je wordt dan automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gestuurd, waar je je aankoop kan voltooien.

We kunnen ons goed voorstellen dat je met het ruime aanbod van nas moeilijk een keuze kan maken. Daarom hebben wij deze top 10 beste nas gemaakt, zodat je gerichter kan zoeken.

Maar waar moet je nu nog meer op letten bij de aankoop van nas? Wij geven je een paar tips.
Kijk vooral naar de prijs/kwaliteitsverhouding. Je wilt wel waar voor je geld. 
Bepaal goed jouw persoonlijke voorkeuren qua product eigenschappen. 

Dit, tezamen met onze top 10 beste nas moet jou helpen om een goede aankoop te doen voor jouw nas.

Ons laatste woord over een nas

Uit ons overzicht van de top 10 producten blijkt dat er voor ieder wat wils is. Wat kan nu beter dan de producten die als beste van de besten zijn geselecteerd? Met zo'n selectie kunnen jullie met een gerust hart je favoriete nas uitzoeken. Elk apparaat in de lijst is uitgebreid getest om de kwaliteit ervan te waarborgen. We hopen dat jullie genoeg tijd nemen om een nas te zoeken die bij jullie leven past. Omdat je niet iedere dag een nieuw apparaat nodig hebt, is het belangrijk dat je een goed onderzochte keuze maakt. Iedere optie uit onze lijst is door verschillende experts getest en bevonden als de beste. Zo kun je met een gerust hart de beste keuze maken als het om een nas gaat.

Disclaimer: gamekampioen.nl vergelijkt voor jou de beste nas. Echter zijn wij niet verantwoordelijk voor de aankoop en levering van de gekozen nas.

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Nog meer gaming attributen nodig?

Heb je nog meer accessoires nodig om jouw gaming experience naar the next level te brengen? Bekijk dan ook onze andere reviews en top 10 beste producten. Ga hiervoor naar onze homepagina.